Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8124
Назва: | Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини |
Автори: | Соколовська, О. О. Дюкарева, Г. І. Радченко, А. Е. Білецька, Я. О. |
Ключові слова: | пастильні вироби;якості пастильних виробів;нетрадиційна сировина |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Соколовська О. О., Дюкарева Г. І., Радченко А. Е., Білецька Я. О. Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини : монографія. Х.: ХДУХТ, 2018. 51 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії розглянуто аспекти формування споживних властивостей пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини, а саме екстракту стевії та еламіну. Доведено, що використання підсолоджувача рослинного походження (стевії) і йодовмісної сировини (еламіну) дозволяє знизити глікемічний індекс виробів та збагатити їх йодом із метою розширення асортименту кондитерських виробів профілактичного призначення для хворих на цукровий діабет та йододефіцит. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів і студентів, які проводять наукові дослідження з формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини для підвищення поживної цінності продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8124 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Monografiya_Formuv_yakosti_pastil_n_vir_iz_vikor_netrad_sirovini_2018.pdf | 803.76 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.