Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8124
Название: Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини
Авторы: Соколовська, О. О.
Дюкарева, Г. І.
Радченко, А. Е.
Білецька, Я. О.
Ключевые слова: пастильні вироби;якості пастильних виробів;нетрадиційна сировина
Дата публикации: 2018
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Соколовська О. О., Дюкарева Г. І., Радченко А. Е., Білецька Я. О. Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини : монографія. Х.: ХДУХТ, 2018. 51 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії розглянуто аспекти формування споживних властивостей пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини, а саме екстракту стевії та еламіну. Доведено, що використання підсолоджувача рослинного походження (стевії) і йодовмісної сировини (еламіну) дозволяє знизити глікемічний індекс виробів та збагатити їх йодом із метою розширення асортименту кондитерських виробів профілактичного призначення для хворих на цукровий діабет та йододефіцит. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів і студентів, які проводять наукові дослідження з формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини для підвищення поживної цінності продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8124
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Monografiya_Formuv_yakosti_pastil_n_vir_iz_vikor_netrad_sirovini_2018.pdf803.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.