Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8124
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоколовська, О. О.-
dc.contributor.authorДюкарева, Г. І.-
dc.contributor.authorРадченко, А. Е.-
dc.contributor.authorБілецька, Я. О.-
dc.date.accessioned2022-10-06T17:04:54Z-
dc.date.available2022-10-06T17:04:54Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationСоколовська О. О., Дюкарева Г. І., Радченко А. Е., Білецька Я. О. Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини : монографія. Х.: ХДУХТ, 2018. 51 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8124-
dc.description.abstractУ монографії розглянуто аспекти формування споживних властивостей пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини, а саме екстракту стевії та еламіну. Доведено, що використання підсолоджувача рослинного походження (стевії) і йодовмісної сировини (еламіну) дозволяє знизити глікемічний індекс виробів та збагатити їх йодом із метою розширення асортименту кондитерських виробів профілактичного призначення для хворих на цукровий діабет та йододефіцит. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів і студентів, які проводять наукові дослідження з формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини для підвищення поживної цінності продукції.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпастильні виробиuk_UA
dc.subjectякості пастильних виробівuk_UA
dc.subjectнетрадиційна сировинаuk_UA
dc.titleФормування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировиниuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monografiya_Formuv_yakosti_pastil_n_vir_iz_vikor_netrad_sirovini_2018.pdf803.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.