Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8124
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соколовська, О. О. | - |
dc.contributor.author | Дюкарева, Г. І. | - |
dc.contributor.author | Радченко, А. Е. | - |
dc.contributor.author | Білецька, Я. О. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-06T17:04:54Z | - |
dc.date.available | 2022-10-06T17:04:54Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Соколовська О. О., Дюкарева Г. І., Радченко А. Е., Білецька Я. О. Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини : монографія. Х.: ХДУХТ, 2018. 51 с. | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8124 | - |
dc.description.abstract | У монографії розглянуто аспекти формування споживних властивостей пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини, а саме екстракту стевії та еламіну. Доведено, що використання підсолоджувача рослинного походження (стевії) і йодовмісної сировини (еламіну) дозволяє знизити глікемічний індекс виробів та збагатити їх йодом із метою розширення асортименту кондитерських виробів профілактичного призначення для хворих на цукровий діабет та йододефіцит. Рекомендовано для науковців і практичних фахівців галузі, а також аспірантів і студентів, які проводять наукові дослідження з формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини для підвищення поживної цінності продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | пастильні вироби | uk_UA |
dc.subject | якості пастильних виробів | uk_UA |
dc.subject | нетрадиційна сировина | uk_UA |
dc.title | Формування якості пастильних виробів із використанням нетрадиційної сировини | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Monografiya_Formuv_yakosti_pastil_n_vir_iz_vikor_netrad_sirovini_2018.pdf | 803.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.