Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8036
Назва: Вдосконалення методики формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчання
Автори: Кривобік, Р. А.
Ключові слова: професійна компетентність;ігровий метод;харчова промисловість;professional competence;game method;food industry
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: Тарасенко В. П.
Бібліографічний опис: Кривобік Р. А. Вдосконалення методики формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчання. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2017», 03 березня: вісник виставково-музейного центру, вип 3. Харків: Тарасенко В. П, 2017. С. 179-186.
Короткий огляд (реферат): Рівень сформованості професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості визначається оцінкою якості їх знань з окремих дисциплін, рівнем їх вихованості, і набуттям ціннісних життєвих орієнтирів. Актуальним є обґрунтування та розроблення вдосконалення методики формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості.
The level of formation of professional competence of future specialists in the food industry is determined by the quality of their knowledge of individual cources, their level of education and acquisition of vital reference . Is urgent basis and to develop improved methods of formation of professional competence of future specialists in the food industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8036
Розташовується у зібраннях:STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SLOBOZHANICA_3_179-186.pdf478.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.