Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8036
Название: | Вдосконалення методики формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчання |
Авторы: | Кривобік, Р. А. |
Ключевые слова: | професійна компетентність;ігровий метод;харчова промисловість;professional competence;game method;food industry |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харків: Тарасенко В. П. |
Библиографическое описание: | Кривобік Р. А. Вдосконалення методики формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчання. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2017», 03 березня: вісник виставково-музейного центру, вип 3. Харків: Тарасенко В. П, 2017. С. 179-186. |
Краткий осмотр (реферат): | Рівень сформованості професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості визначається оцінкою якості їх знань з окремих дисциплін, рівнем їх вихованості, і набуттям ціннісних життєвих орієнтирів. Актуальним є обґрунтування та розроблення вдосконалення методики формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості. The level of formation of professional competence of future specialists in the food industry is determined by the quality of their knowledge of individual cources, their level of education and acquisition of vital reference . Is urgent basis and to develop improved methods of formation of professional competence of future specialists in the food industry. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8036 |
Располагается в коллекциях: | STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 3 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
SLOBOZHANICA_3_179-186.pdf | 478.13 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.