Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8036
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКривобік, Р. А.-
dc.date.accessioned2022-10-06T07:46:48Z-
dc.date.available2022-10-06T07:46:48Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКривобік Р. А. Вдосконалення методики формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчання. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2017», 03 березня: вісник виставково-музейного центру, вип 3. Харків: Тарасенко В. П, 2017. С. 179-186.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8036-
dc.description.abstractРівень сформованості професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості визначається оцінкою якості їх знань з окремих дисциплін, рівнем їх вихованості, і набуттям ціннісних життєвих орієнтирів. Актуальним є обґрунтування та розроблення вдосконалення методики формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості.uk_UA
dc.description.abstractThe level of formation of professional competence of future specialists in the food industry is determined by the quality of their knowledge of individual cources, their level of education and acquisition of vital reference . Is urgent basis and to develop improved methods of formation of professional competence of future specialists in the food industry.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Тарасенко В. П.uk_UA
dc.subjectпрофесійна компетентністьuk_UA
dc.subjectігровий методuk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectprofessional competenceuk_UA
dc.subjectgame methoduk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.titleВдосконалення методики формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SLOBOZHANICA_3_179-186.pdf478.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.