Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8036
Title: | Вдосконалення методики формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчання |
Authors: | Кривобік, Р. А. |
Keywords: | професійна компетентність;ігровий метод;харчова промисловість;professional competence;game method;food industry |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: Тарасенко В. П. |
Citation: | Кривобік Р. А. Вдосконалення методики формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчання. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2017», 03 березня: вісник виставково-музейного центру, вип 3. Харків: Тарасенко В. П, 2017. С. 179-186. |
Abstract: | Рівень сформованості професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості визначається оцінкою якості їх знань з окремих дисциплін, рівнем їх вихованості, і набуттям ціннісних життєвих орієнтирів. Актуальним є обґрунтування та розроблення вдосконалення методики формування професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості. The level of formation of professional competence of future specialists in the food industry is determined by the quality of their knowledge of individual cources, their level of education and acquisition of vital reference . Is urgent basis and to develop improved methods of formation of professional competence of future specialists in the food industry. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8036 |
Appears in Collections: | STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 3 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SLOBOZHANICA_3_179-186.pdf | 478.13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.