Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8025
Назва: Роль інформаційних технологій у формуванні професійних компетентностей спеціаліста харчової та переробної промисловості
Автори: Скрипка, Л. І.
Ключові слова: інформаційні технології навчання;мультимедійні презентації;електронні посібники;дистанційне навчання
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: Тарасенко В. П.
Бібліографічний опис: Скрипка Л. І. Роль інформаційних технологій у формуванні професійних компетентностей спеціаліста харчової та переробної промисловості. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2017», 03 березня: вісник виставково-музейного центру, вип 3. Харків: Тарасенко В. П, 2017. С. 139-142.
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджена проблема інформатизації навчального-виховного процесу, визначена роль сучасних інформаційних технологій у формуванні професійних компетентностей спеціалістів харчової та переробної промисловості. Розглядається питання цілеспрямованого та комплексного використання новітніх технологій і методів навчання на базі Коледжу переробної та харчової промисловості.
In this work the problem of informatization of educational process, defined the role of modern information technologies in formation of professional competence of specialists and food processing industry. The question of purposeful and integrated use of new technologies and teaching methods at the College of processing and food industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8025
Розташовується у зібраннях:STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 3

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
SLOBOZHANICA_3_139-142.pdf450.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.