Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8025
Название: Роль інформаційних технологій у формуванні професійних компетентностей спеціаліста харчової та переробної промисловості
Авторы: Скрипка, Л. І.
Ключевые слова: інформаційні технології навчання;мультимедійні презентації;електронні посібники;дистанційне навчання
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: Тарасенко В. П.
Библиографическое описание: Скрипка Л. І. Роль інформаційних технологій у формуванні професійних компетентностей спеціаліста харчової та переробної промисловості. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2017», 03 березня: вісник виставково-музейного центру, вип 3. Харків: Тарасенко В. П, 2017. С. 139-142.
Краткий осмотр (реферат): У роботі досліджена проблема інформатизації навчального-виховного процесу, визначена роль сучасних інформаційних технологій у формуванні професійних компетентностей спеціалістів харчової та переробної промисловості. Розглядається питання цілеспрямованого та комплексного використання новітніх технологій і методів навчання на базі Коледжу переробної та харчової промисловості.
In this work the problem of informatization of educational process, defined the role of modern information technologies in formation of professional competence of specialists and food processing industry. The question of purposeful and integrated use of new technologies and teaching methods at the College of processing and food industry.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8025
Располагается в коллекциях:STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 3

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
SLOBOZHANICA_3_139-142.pdf450.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.