Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8025
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкрипка, Л. І.-
dc.date.accessioned2022-10-06T07:01:32Z-
dc.date.available2022-10-06T07:01:32Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСкрипка Л. І. Роль інформаційних технологій у формуванні професійних компетентностей спеціаліста харчової та переробної промисловості. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2017», 03 березня: вісник виставково-музейного центру, вип 3. Харків: Тарасенко В. П, 2017. С. 139-142.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8025-
dc.description.abstractУ роботі досліджена проблема інформатизації навчального-виховного процесу, визначена роль сучасних інформаційних технологій у формуванні професійних компетентностей спеціалістів харчової та переробної промисловості. Розглядається питання цілеспрямованого та комплексного використання новітніх технологій і методів навчання на базі Коледжу переробної та харчової промисловості.uk_UA
dc.description.abstractIn this work the problem of informatization of educational process, defined the role of modern information technologies in formation of professional competence of specialists and food processing industry. The question of purposeful and integrated use of new technologies and teaching methods at the College of processing and food industry.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Тарасенко В. П.uk_UA
dc.subjectінформаційні технології навчанняuk_UA
dc.subjectмультимедійні презентаціїuk_UA
dc.subjectелектронні посібникиuk_UA
dc.subjectдистанційне навчанняuk_UA
dc.titleРоль інформаційних технологій у формуванні професійних компетентностей спеціаліста харчової та переробної промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SLOBOZHANICA_3_139-142.pdf450.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.