Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8025
Title: Роль інформаційних технологій у формуванні професійних компетентностей спеціаліста харчової та переробної промисловості
Authors: Скрипка, Л. І.
Keywords: інформаційні технології навчання;мультимедійні презентації;електронні посібники;дистанційне навчання
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: Тарасенко В. П.
Citation: Скрипка Л. І. Роль інформаційних технологій у формуванні професійних компетентностей спеціаліста харчової та переробної промисловості. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2017», 03 березня: вісник виставково-музейного центру, вип 3. Харків: Тарасенко В. П, 2017. С. 139-142.
Abstract: У роботі досліджена проблема інформатизації навчального-виховного процесу, визначена роль сучасних інформаційних технологій у формуванні професійних компетентностей спеціалістів харчової та переробної промисловості. Розглядається питання цілеспрямованого та комплексного використання новітніх технологій і методів навчання на базі Коледжу переробної та харчової промисловості.
In this work the problem of informatization of educational process, defined the role of modern information technologies in formation of professional competence of specialists and food processing industry. The question of purposeful and integrated use of new technologies and teaching methods at the College of processing and food industry.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8025
Appears in Collections:STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SLOBOZHANICA_3_139-142.pdf450.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.