Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8010
Назва: | Фізичні методики для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження |
Автори: | Одарченко, Дмитро Миколайович Гасай, Євгенія Леонідівна Одарченко, Микола Семенович Карпенко, Зінаїда Павлівна |
Ключові слова: | продовольча сировина тваринного походження;фізичні методики;товарознавча оцінка |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Одарченко Д.М., Гасай Є.Л., Одарченко М.С., Карпенко З.П. Фізичні методики для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження : монографія. Харків : ХДУХТ, 2015. 214 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії подано результати досліджень, спрямованих на вдосконалення товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження шляхом розробки методик вимірювання фізичних властивостей рідкої фази, що виділяється з м'яса під час його розморожування-заморожування. це видання рекомендується для викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальностями "Товарознавство та комерційна діяльність", "Експертиза товарів та послуг", "Управління безпечністю та якістю товарів", "Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів", інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузі переробки плодоовочевої продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8010 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Monografiya_Fizichni_metodi_dlya_tov_choyi_ocinki-sir_ni_tvar_pohodzh_2015.pdf | 20.67 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.