Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8010
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Дмитро Миколайович-
dc.contributor.authorГасай, Євгенія Леонідівна-
dc.contributor.authorОдарченко, Микола Семенович-
dc.contributor.authorКарпенко, Зінаїда Павлівна-
dc.date.accessioned2022-10-05T21:42:57Z-
dc.date.available2022-10-05T21:42:57Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationОдарченко Д.М., Гасай Є.Л., Одарченко М.С., Карпенко З.П. Фізичні методики для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження : монографія. Харків : ХДУХТ, 2015. 214 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8010-
dc.description.abstractУ монографії подано результати досліджень, спрямованих на вдосконалення товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження шляхом розробки методик вимірювання фізичних властивостей рідкої фази, що виділяється з м'яса під час його розморожування-заморожування. це видання рекомендується для викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальностями "Товарознавство та комерційна діяльність", "Експертиза товарів та послуг", "Управління безпечністю та якістю товарів", "Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів", інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузі переробки плодоовочевої продукції.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпродовольча сировина тваринного походженняuk_UA
dc.subjectфізичні методикиuk_UA
dc.subjectтоварознавча оцінкаuk_UA
dc.titleФізичні методики для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походженняuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monografiya_Fizichni_metodi_dlya_tov_choyi_ocinki-sir_ni_tvar_pohodzh_2015.pdf20.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.