Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8010
Название: | Фізичні методики для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження |
Авторы: | Одарченко, Дмитро Миколайович Гасай, Євгенія Леонідівна Одарченко, Микола Семенович Карпенко, Зінаїда Павлівна |
Ключевые слова: | продовольча сировина тваринного походження;фізичні методики;товарознавча оцінка |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Одарченко Д.М., Гасай Є.Л., Одарченко М.С., Карпенко З.П. Фізичні методики для товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження : монографія. Харків : ХДУХТ, 2015. 214 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії подано результати досліджень, спрямованих на вдосконалення товарознавчої оцінки продовольчої сировини тваринного походження шляхом розробки методик вимірювання фізичних властивостей рідкої фази, що виділяється з м'яса під час його розморожування-заморожування. це видання рекомендується для викладачів, аспірантів, студентів вищих навчальних закладів, що навчаються за спеціальностями "Товарознавство та комерційна діяльність", "Експертиза товарів та послуг", "Управління безпечністю та якістю товарів", "Технології зберігання, консервування та переробки плодів та овочів", інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузі переробки плодоовочевої продукції. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8010 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Monografiya_Fizichni_metodi_dlya_tov_choyi_ocinki-sir_ni_tvar_pohodzh_2015.pdf | 20.67 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.