Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8001
Назва: | English for Restaurant and Catering. Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства |
Автори: | Удовенко, Інна Володимирівна Подворна, Людмила Анатоліївна Ков'ях, Ігор Іванович |
Ключові слова: | іноземні мови;практичні методи навчання;лексика;англійська мова;ресторанне господарство |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Удовенко І. В., Подворна Л. А., Ков'ях І.І. English for Restaurant and Catering. Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства: навч. посіб. Харків : ХДУХТ, 2017. 283 с. |
Короткий огляд (реферат): | Посібник містить автентичні фахові навчальні тексти та систему різноманітних інтерактивних вправ, які сприяють розширенню лексичного запасу, придбанню практичних навичок застосування здобутих знань у професійному спілкуванні в фаховому середовищі. Кожен з розділів має відео супроводження з завданнями та вправами на аудіо розуміння вивченого матеріалу, що забезпечує формування навичок усного мовлення та розвиток творчого мислення у студентів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8001 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
English_for_Restaurant_and_Catering_navch_posib_2017.pdf | 10.09 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.