Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8001
Название: English for Restaurant and Catering. Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства
Авторы: Удовенко, Інна Володимирівна
Подворна, Людмила Анатоліївна
Ков'ях, Ігор Іванович
Ключевые слова: іноземні мови;практичні методи навчання;лексика;англійська мова;ресторанне господарство
Дата публикации: 2017
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Удовенко І. В., Подворна Л. А., Ков'ях І.І. English for Restaurant and Catering. Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства: навч. посіб. Харків : ХДУХТ, 2017. 283 с.
Краткий осмотр (реферат): Посібник містить автентичні фахові навчальні тексти та систему різноманітних інтерактивних вправ, які сприяють розширенню лексичного запасу, придбанню практичних навичок застосування здобутих знань у професійному спілкуванні в фаховому середовищі. Кожен з розділів має відео супроводження з завданнями та вправами на аудіо розуміння вивченого матеріалу, що забезпечує формування навичок усного мовлення та розвиток творчого мислення у студентів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8001
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
English_for_Restaurant_and_Catering_navch_posib_2017.pdf10.09 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.