Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8001
Название: | English for Restaurant and Catering. Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства |
Авторы: | Удовенко, Інна Володимирівна Подворна, Людмила Анатоліївна Ков'ях, Ігор Іванович |
Ключевые слова: | іноземні мови;практичні методи навчання;лексика;англійська мова;ресторанне господарство |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Удовенко І. В., Подворна Л. А., Ков'ях І.І. English for Restaurant and Catering. Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства: навч. посіб. Харків : ХДУХТ, 2017. 283 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Посібник містить автентичні фахові навчальні тексти та систему різноманітних інтерактивних вправ, які сприяють розширенню лексичного запасу, придбанню практичних навичок застосування здобутих знань у професійному спілкуванні в фаховому середовищі. Кожен з розділів має відео супроводження з завданнями та вправами на аудіо розуміння вивченого матеріалу, що забезпечує формування навичок усного мовлення та розвиток творчого мислення у студентів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8001 |
Располагается в коллекциях: | Навчальні посібники |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
English_for_Restaurant_and_Catering_navch_posib_2017.pdf | 10.09 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.