Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8001
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorУдовенко, Інна Володимирівна-
dc.contributor.authorПодворна, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorКов'ях, Ігор Іванович-
dc.date.accessioned2022-10-05T19:58:42Z-
dc.date.available2022-10-05T19:58:42Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationУдовенко І. В., Подворна Л. А., Ков'ях І.І. English for Restaurant and Catering. Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства: навч. посіб. Харків : ХДУХТ, 2017. 283 с.-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8001-
dc.description.abstractПосібник містить автентичні фахові навчальні тексти та систему різноманітних інтерактивних вправ, які сприяють розширенню лексичного запасу, придбанню практичних навичок застосування здобутих знань у професійному спілкуванні в фаховому середовищі. Кожен з розділів має відео супроводження з завданнями та вправами на аудіо розуміння вивченого матеріалу, що забезпечує формування навичок усного мовлення та розвиток творчого мислення у студентів.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectіноземні мовиuk_UA
dc.subjectпрактичні методи навчанняuk_UA
dc.subjectлексикаuk_UA
dc.subjectанглійська моваuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.titleEnglish for Restaurant and Catering. Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
English_for_Restaurant_and_Catering_navch_posib_2017.pdf10.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.