Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8001
Title: | English for Restaurant and Catering. Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства |
Authors: | Удовенко, Інна Володимирівна Подворна, Людмила Анатоліївна Ков'ях, Ігор Іванович |
Keywords: | іноземні мови;практичні методи навчання;лексика;англійська мова;ресторанне господарство |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Удовенко І. В., Подворна Л. А., Ков'ях І.І. English for Restaurant and Catering. Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства: навч. посіб. Харків : ХДУХТ, 2017. 283 с. |
Abstract: | Посібник містить автентичні фахові навчальні тексти та систему різноманітних інтерактивних вправ, які сприяють розширенню лексичного запасу, придбанню практичних навичок застосування здобутих знань у професійному спілкуванні в фаховому середовищі. Кожен з розділів має відео супроводження з завданнями та вправами на аудіо розуміння вивченого матеріалу, що забезпечує формування навичок усного мовлення та розвиток творчого мислення у студентів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8001 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
English_for_Restaurant_and_Catering_navch_posib_2017.pdf | 10.09 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.