Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8001
Title: English for Restaurant and Catering. Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства
Authors: Удовенко, Інна Володимирівна
Подворна, Людмила Анатоліївна
Ков'ях, Ігор Іванович
Keywords: іноземні мови;практичні методи навчання;лексика;англійська мова;ресторанне господарство
Issue Date: 2017
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Удовенко І. В., Подворна Л. А., Ков'ях І.І. English for Restaurant and Catering. Англійська для спеціалістів сфери ресторанного господарства: навч. посіб. Харків : ХДУХТ, 2017. 283 с.
Abstract: Посібник містить автентичні фахові навчальні тексти та систему різноманітних інтерактивних вправ, які сприяють розширенню лексичного запасу, придбанню практичних навичок застосування здобутих знань у професійному спілкуванні в фаховому середовищі. Кожен з розділів має відео супроводження з завданнями та вправами на аудіо розуміння вивченого матеріалу, що забезпечує формування навичок усного мовлення та розвиток творчого мислення у студентів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8001
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
English_for_Restaurant_and_Catering_navch_posib_2017.pdf10.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.