Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7954
Title: Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі
Authors: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, Майя Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Артамонова М. В., Гревцева Н. В. Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі: лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступеня вищої освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 78 с.
Abstract: Формування інженера-технолога неможливе без глибоких і різнобічних знань з теоретичних основ одержання продукції галузі. Саме такі знання надає дисципліна «Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі». Метою лабораторного практикуму з дисципліни є закріплення та поглиблення теоретичних знань та набуття вмінь з їх застосування для регулювання технологічних процесів, що відбуваються під час виготовлення хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7954
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LP_Biotekhnolohichni_OSNOVY_19.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.