Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7954
Название: | Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі |
Авторы: | Самохвалова, Ольга Володимирівна Олійник, Світлана Георгіївна Артамонова, Майя Володимирівна Гревцева, Наталія Вячеславівна |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Артамонова М. В., Гревцева Н. В. Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі: лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступеня вищої освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 78 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Формування інженера-технолога неможливе без глибоких і різнобічних знань з теоретичних основ одержання продукції галузі. Саме такі знання надає дисципліна «Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі». Метою лабораторного практикуму з дисципліни є закріплення та поглиблення теоретичних знань та набуття вмінь з їх застосування для регулювання технологічних процесів, що відбуваються під час виготовлення хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7954 |
Располагается в коллекциях: | Практикуми |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
LP_Biotekhnolohichni_OSNOVY_19.pdf | 1.87 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.