Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7954
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorОлійник, Світлана Георгіївна-
dc.contributor.authorАртамонова, Майя Володимирівна-
dc.contributor.authorГревцева, Наталія Вячеславівна-
dc.date.accessioned2022-10-05T12:58:04Z-
dc.date.available2022-10-05T12:58:04Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСамохвалова О. В., Олійник С. Г., Артамонова М. В., Гревцева Н. В. Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі: лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступеня вищої освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 78 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7954-
dc.description.abstractФормування інженера-технолога неможливе без глибоких і різнобічних знань з теоретичних основ одержання продукції галузі. Саме такі знання надає дисципліна «Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі». Метою лабораторного практикуму з дисципліни є закріплення та поглиблення теоретичних знань та набуття вмінь з їх застосування для регулювання технологічних процесів, що відбуваються під час виготовлення хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LP_Biotekhnolohichni_OSNOVY_19.pdf1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.