Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7954
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Олійник, Світлана Георгіївна | - |
dc.contributor.author | Артамонова, Майя Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Гревцева, Наталія Вячеславівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-05T12:58:04Z | - |
dc.date.available | 2022-10-05T12:58:04Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Артамонова М. В., Гревцева Н. В. Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі: лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступеня вищої освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 78 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7954 | - |
dc.description.abstract | Формування інженера-технолога неможливе без глибоких і різнобічних знань з теоретичних основ одержання продукції галузі. Саме такі знання надає дисципліна «Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі». Метою лабораторного практикуму з дисципліни є закріплення та поглиблення теоретичних знань та набуття вмінь з їх застосування для регулювання технологічних процесів, що відбуваються під час виготовлення хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LP_Biotekhnolohichni_OSNOVY_19.pdf | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.