Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7954
Назва: Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі
Автори: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Олійник, Світлана Георгіївна
Артамонова, Майя Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Артамонова М. В., Гревцева Н. В. Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі: лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступеня вищої освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 78 с.
Короткий огляд (реферат): Формування інженера-технолога неможливе без глибоких і різнобічних знань з теоретичних основ одержання продукції галузі. Саме такі знання надає дисципліна «Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі». Метою лабораторного практикуму з дисципліни є закріплення та поглиблення теоретичних знань та набуття вмінь з їх застосування для регулювання технологічних процесів, що відбуваються під час виготовлення хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7954
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_Biotekhnolohichni_OSNOVY_19.pdf1.87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.