Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7954
Title: | Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі |
Authors: | Самохвалова, Ольга Володимирівна Олійник, Світлана Георгіївна Артамонова, Майя Володимирівна Гревцева, Наталія Вячеславівна |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Самохвалова О. В., Олійник С. Г., Артамонова М. В., Гревцева Н. В. Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі: лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступеня вищої освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 78 с. |
Abstract: | Формування інженера-технолога неможливе без глибоких і різнобічних знань з теоретичних основ одержання продукції галузі. Саме такі знання надає дисципліна «Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі». Метою лабораторного практикуму з дисципліни є закріплення та поглиблення теоретичних знань та набуття вмінь з їх застосування для регулювання технологічних процесів, що відбуваються під час виготовлення хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7954 |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LP_Biotekhnolohichni_OSNOVY_19.pdf | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.