Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7694
Назва: | Формування професійної компетентності у майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчання |
Автори: | Кривобік, Р. А. |
Ключові слова: | професійна компетентність;ігрові методи навчання;гра;педагогічні ігри |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Кривобік Р. А. Формування професійної компетентності у майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчання. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2015», 27 листопада: вісник виставково-музейного центру, вип 2. Харків: ХНТУСГ, 2015. С. 197-202. |
Короткий огляд (реферат): | На сьогоднішній день ще не повною мірою реалізуються психолого-педагогічні надбання у формуванні професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості. Актуальним є обґрунтування теоретично-методичних підходів використання ігрових методів навчання у вищих освітніх закладах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7694 |
Розташовується у зібраннях: | STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 2 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
197-202.pdf | 275.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.