Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7694
Назва: Формування професійної компетентності у майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчання
Автори: Кривобік, Р. А.
Ключові слова: професійна компетентність;ігрові методи навчання;гра;педагогічні ігри
Дата публікації: 2015
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Кривобік Р. А. Формування професійної компетентності у майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчання. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2015», 27 листопада: вісник виставково-музейного центру, вип 2. Харків: ХНТУСГ, 2015. С. 197-202.
Короткий огляд (реферат): На сьогоднішній день ще не повною мірою реалізуються психолого-педагогічні надбання у формуванні професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості. Актуальним є обґрунтування теоретично-методичних підходів використання ігрових методів навчання у вищих освітніх закладах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7694
Розташовується у зібраннях:STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
197-202.pdf275.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.