Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7694
Название: Формування професійної компетентності у майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчання
Авторы: Кривобік, Р. А.
Ключевые слова: професійна компетентність;ігрові методи навчання;гра;педагогічні ігри
Дата публикации: 2015
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Кривобік Р. А. Формування професійної компетентності у майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчання. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2015», 27 листопада: вісник виставково-музейного центру, вип 2. Харків: ХНТУСГ, 2015. С. 197-202.
Краткий осмотр (реферат): На сьогоднішній день ще не повною мірою реалізуються психолого-педагогічні надбання у формуванні професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості. Актуальним є обґрунтування теоретично-методичних підходів використання ігрових методів навчання у вищих освітніх закладах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7694
Располагается в коллекциях:STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
197-202.pdf275.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.