Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7694
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКривобік, Р. А.-
dc.date.accessioned2022-09-30T11:50:21Z-
dc.date.available2022-09-30T11:50:21Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКривобік Р. А. Формування професійної компетентності у майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчання. STUDIA SLOBOZHANICA. Матеріали міжнародної науково-методичної конференції «Слобожанський гуманітарій – 2015», 27 листопада: вісник виставково-музейного центру, вип 2. Харків: ХНТУСГ, 2015. С. 197-202.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7694-
dc.description.abstractНа сьогоднішній день ще не повною мірою реалізуються психолого-педагогічні надбання у формуванні професійної компетентності майбутніх фахівців харчової промисловості. Актуальним є обґрунтування теоретично-методичних підходів використання ігрових методів навчання у вищих освітніх закладах.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.subjectпрофесійна компетентністьuk_UA
dc.subjectігрові методи навчанняuk_UA
dc.subjectграuk_UA
dc.subjectпедагогічні ігриuk_UA
dc.titleФормування професійної компетентності у майбутніх фахівців харчової промисловості ігровими методами навчанняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:STUDІA SLOBOZHANIСA. Вісник виставково-музейного центру. Випуск 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
197-202.pdf275.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.