Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7616
Назва: Світові тренди франчайзингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесу
Інші назви: Global trends in franchising as a tool for restaurant business development
Автори: Ставерська, Т.О.
Ключові слова: франчайзинг;бізнес;сегментація;франчайзингові мережі;franchising;business;segmentation;franchising networks;франчайзинг;бизнес;сегментация;франчайзинговые сети
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Ставерська Т.О. Світові тренди франчайзингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесу. Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р. Х. : ХДУХТ, 2021. С. 118-120.
Короткий огляд (реферат): Надано ретроспективний огляд розвитку франчайзингу як ефективної форми організації бізнесу в усьому світі та інструмент розвитку й масштабування бізнесу. Проаналізовано сегментацію світового ринку франчайзингу в розрізі сегментів підприємницької діяльності та походження капіталу провідних франчайзингових мереж готельно-ресторанного бізнесу Європи, визначено основні тенденції та перспективи.
A retrospective overview of the development of franchising as an effective form of business organization around the world and a tool for business development and scaling is provided. The segmentation of the world franchising market in the context of business segments and the origin of capital of the leading franchise networks of the hotel and restaurant business in Europe is analyzed, the main trends and prospects are identified.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7616
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ставерська_23_04_2021.pdf589.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
Staverska_Svitovi_trendi_franchajzingu_23_04_2021.pdf589.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.