Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7616
Название: Світові тренди франчайзингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесу
Другие названия: Global trends in franchising as a tool for restaurant business development
Авторы: Ставерська, Т.О.
Ключевые слова: франчайзинг;бізнес;сегментація;франчайзингові мережі;franchising;business;segmentation;franchising networks;франчайзинг;бизнес;сегментация;франчайзинговые сети
Дата публикации: 2021
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Ставерська Т.О. Світові тренди франчайзингу як інструменту розвитку ресторанного бізнесу. Механізми забезпечення сталого розвитку економіки : проблеми, перспективи, міжнародний досвід : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 23 квітня 2021 р. Х. : ХДУХТ, 2021. С. 118-120.
Краткий осмотр (реферат): Надано ретроспективний огляд розвитку франчайзингу як ефективної форми організації бізнесу в усьому світі та інструмент розвитку й масштабування бізнесу. Проаналізовано сегментацію світового ринку франчайзингу в розрізі сегментів підприємницької діяльності та походження капіталу провідних франчайзингових мереж готельно-ресторанного бізнесу Європи, визначено основні тенденції та перспективи.
A retrospective overview of the development of franchising as an effective form of business organization around the world and a tool for business development and scaling is provided. The segmentation of the world franchising market in the context of business segments and the origin of capital of the leading franchise networks of the hotel and restaurant business in Europe is analyzed, the main trends and prospects are identified.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7616
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ставерська_23_04_2021.pdf589.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
Staverska_Svitovi_trendi_franchajzingu_23_04_2021.pdf589.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.