Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7609
Назва: Формування конкурентоспроможності вітчизняної органічної продукції
Інші назви: Formation of competitiveness of domestic organic products
Автори: Ільїн, О. А.
Лихопуд, О. І.
Науковий керівник : Смігунова, О. В.
Ключові слова: конкурентоспроможність органічної продукції;органічна сільськогосподарська продукція;раціональне використання природних ресурсів;competitiveness of organic products;organic agricultural products;rational use of natural resources
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Ільїн О. А., Лихопуд О. І. Формування конкурентоспроможності вітчизняної органічної продукції. Вісник студентського наукового товариства. 2020. Вип. 2. С. 119-121.
Серія/номер: Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2
Короткий огляд (реферат): Орієнтація на органічне сільськогосподарське виробництво сприятиме становленню вітчизняного виробника на світовому ринку як виробника екологічно безпечних продуктів харчування та підвищенню конкурентоспроможності національної економіки. Визначено переваги та недоліки виробництва органічної сільськогосподарської продукції, що впливають на її конкурентоспроможність.
The article defines the essence of product competitiveness. It is noted that the focus on organic agricultural production will contribute to the formation of a domestic producer on the world market as a producer of environmentally friendly food and increase the competitiveness of the national economy. The advantages and disadvantages of organic agricultural production that affect its competitiveness are identified.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7609
Розташовується у зібраннях:Випуск 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
visnik-snt_nni-bm_hntusg_-2_2020-119-121.pdf540.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.