Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7609
Название: Формування конкурентоспроможності вітчизняної органічної продукції
Другие названия: Formation of competitiveness of domestic organic products
Авторы: Ільїн, О. А.
Лихопуд, О. І.
Научный руководитель: Смігунова, О. В.
Ключевые слова: конкурентоспроможність органічної продукції;органічна сільськогосподарська продукція;раціональне використання природних ресурсів;competitiveness of organic products;organic agricultural products;rational use of natural resources
Дата публикации: 2020
Издательство: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Ільїн О. А., Лихопуд О. І. Формування конкурентоспроможності вітчизняної органічної продукції. Вісник студентського наукового товариства. 2020. Вип. 2. С. 119-121.
Серия/номер: Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2
Краткий осмотр (реферат): Орієнтація на органічне сільськогосподарське виробництво сприятиме становленню вітчизняного виробника на світовому ринку як виробника екологічно безпечних продуктів харчування та підвищенню конкурентоспроможності національної економіки. Визначено переваги та недоліки виробництва органічної сільськогосподарської продукції, що впливають на її конкурентоспроможність.
The article defines the essence of product competitiveness. It is noted that the focus on organic agricultural production will contribute to the formation of a domestic producer on the world market as a producer of environmentally friendly food and increase the competitiveness of the national economy. The advantages and disadvantages of organic agricultural production that affect its competitiveness are identified.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7609
Располагается в коллекциях:Випуск 2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
visnik-snt_nni-bm_hntusg_-2_2020-119-121.pdf540.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.