Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7609
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Смігунова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Ільїн, О. А. | - |
dc.contributor.author | Лихопуд, О. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-29T09:13:13Z | - |
dc.date.available | 2022-09-29T09:13:13Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Ільїн О. А., Лихопуд О. І. Формування конкурентоспроможності вітчизняної органічної продукції. Вісник студентського наукового товариства. 2020. Вип. 2. С. 119-121. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7609 | - |
dc.description.abstract | Орієнтація на органічне сільськогосподарське виробництво сприятиме становленню вітчизняного виробника на світовому ринку як виробника екологічно безпечних продуктів харчування та підвищенню конкурентоспроможності національної економіки. Визначено переваги та недоліки виробництва органічної сільськогосподарської продукції, що впливають на її конкурентоспроможність. | uk_UA |
dc.description.abstract | The article defines the essence of product competitiveness. It is noted that the focus on organic agricultural production will contribute to the formation of a domestic producer on the world market as a producer of environmentally friendly food and increase the competitiveness of the national economy. The advantages and disadvantages of organic agricultural production that affect its competitiveness are identified. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ХНТУСГ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2 | - |
dc.subject | конкурентоспроможність органічної продукції | uk_UA |
dc.subject | органічна сільськогосподарська продукція | uk_UA |
dc.subject | раціональне використання природних ресурсів | uk_UA |
dc.subject | competitiveness of organic products | uk_UA |
dc.subject | organic agricultural products | uk_UA |
dc.subject | rational use of natural resources | uk_UA |
dc.title | Формування конкурентоспроможності вітчизняної органічної продукції | uk_UA |
dc.title.alternative | Formation of competitiveness of domestic organic products | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
visnik-snt_nni-bm_hntusg_-2_2020-119-121.pdf | 540.93 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.