Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7609
Title: Формування конкурентоспроможності вітчизняної органічної продукції
Other Titles: Formation of competitiveness of domestic organic products
Authors: Ільїн, О. А.
Лихопуд, О. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Смігунова, О. В.
Keywords: конкурентоспроможність органічної продукції;органічна сільськогосподарська продукція;раціональне використання природних ресурсів;competitiveness of organic products;organic agricultural products;rational use of natural resources
Issue Date: 2020
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Ільїн О. А., Лихопуд О. І. Формування конкурентоспроможності вітчизняної органічної продукції. Вісник студентського наукового товариства. 2020. Вип. 2. С. 119-121.
Series/Report no.: Вісник студентського наукового товариства;Вип. 2
Abstract: Орієнтація на органічне сільськогосподарське виробництво сприятиме становленню вітчизняного виробника на світовому ринку як виробника екологічно безпечних продуктів харчування та підвищенню конкурентоспроможності національної економіки. Визначено переваги та недоліки виробництва органічної сільськогосподарської продукції, що впливають на її конкурентоспроможність.
The article defines the essence of product competitiveness. It is noted that the focus on organic agricultural production will contribute to the formation of a domestic producer on the world market as a producer of environmentally friendly food and increase the competitiveness of the national economy. The advantages and disadvantages of organic agricultural production that affect its competitiveness are identified.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7609
Appears in Collections:Випуск 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
visnik-snt_nni-bm_hntusg_-2_2020-119-121.pdf540.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.