Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7340
Назва: | Харчові технології |
Автори: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Максимова, Надія Пилипівна Пономаренко, Тетяна Сергіївна Погарський, Олексій Сергійович |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: Видавництво «Форт» |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Пономаренко Т. С., Погарський О. С. Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 20 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7340 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_HARCH_ tech_19.pdf | 556.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.