Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7340
Назва: Харчові технології
Автори: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Максимова, Надія Пилипівна
Пономаренко, Тетяна Сергіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: Видавництво «Форт»
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Пономаренко Т. С., Погарський О. С. Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 20 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7340
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_HARCH_ tech_19.pdf556.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.