Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7340
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorМаксимова, Надія Пилипівна-
dc.contributor.authorПономаренко, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorПогарський, Олексій Сергійович-
dc.date.accessioned2022-09-26T12:39:46Z-
dc.date.available2022-09-26T12:39:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Пономаренко Т. С., Погарський О. С. Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 20 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7340-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Видавництво «Форт»uk_UA
dc.titleХарчові технологіїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_HARCH_ tech_19.pdf556.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.