Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7340
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлюк, Раїса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.contributor.author | Максимова, Надія Пилипівна | - |
dc.contributor.author | Пономаренко, Тетяна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Погарський, Олексій Сергійович | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-26T12:39:46Z | - |
dc.date.available | 2022-09-26T12:39:46Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Пономаренко Т. С., Погарський О. С. Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 20 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7340 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Видавництво «Форт» | uk_UA |
dc.title | Харчові технології | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_HARCH_ tech_19.pdf | 556.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.