Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7332
Назва: | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю |
Автори: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Балабай, Катерина Сергіївна Берестова, Аделіна Анатоліївна Погарський, Олексій Сергійович |
Ключові слова: | стандартизація;метрологія;сертифікація;система управління якістю |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: Видавництво «Форт» |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С. Берестова А. А., Погарський О. С. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 32 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета практичних робіт: ознайомитися з серією стандартів на системи управління якістю, вивчити принципи управління якістю, порядок створення системи управління якістю на підприємстві та її структуру, ознайомитися з одиницями фізичних величин, їх видами та системами, вивчити принципи і методи вимірювань, ознайомитися з порядком оцінки достовірності результатів досліджень та особливостями контролю за технологічними параметрами у харчовій промисловості, ознайомлення зі структурою Державної метрологічної системи України та її діяльністю, ознайомитися з основними принципами і правилами розроблення та впроваджування стандартів, ознайомитися з нормативно-правовою базою національної системи сертифікації України, вивчити структуру, основні принципи та загальні правила державної системи сертифікації УкрСЕПРО, ознайомлення зі структурою Національної системи стандартизації України та основоположними стандартами. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7332 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_STANDARTIZAC_KTPPOM_19.pdf | 652.8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.