Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7332
Назва: Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
Автори: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Балабай, Катерина Сергіївна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Погарський, Олексій Сергійович
Ключові слова: стандартизація;метрологія;сертифікація;система управління якістю
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: Видавництво «Форт»
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С. Берестова А. А., Погарський О. С. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 32 с.
Короткий огляд (реферат): Мета практичних робіт: ознайомитися з серією стандартів на системи управління якістю, вивчити принципи управління якістю, порядок створення системи управління якістю на підприємстві та її структуру, ознайомитися з одиницями фізичних величин, їх видами та системами, вивчити принципи і методи вимірювань, ознайомитися з порядком оцінки достовірності результатів досліджень та особливостями контролю за технологічними параметрами у харчовій промисловості, ознайомлення зі структурою Державної метрологічної системи України та її діяльністю, ознайомитися з основними принципами і правилами розроблення та впроваджування стандартів, ознайомитися з нормативно-правовою базою національної системи сертифікації України, вивчити структуру, основні принципи та загальні правила державної системи сертифікації УкрСЕПРО, ознайомлення зі структурою Національної системи стандартизації України та основоположними стандартами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7332
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_STANDARTIZAC_KTPPOM_19.pdf652.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.