Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7332
Название: Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Балабай, Катерина Сергіївна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Погарський, Олексій Сергійович
Ключевые слова: стандартизація;метрологія;сертифікація;система управління якістю
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: Видавництво «Форт»
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Балабай К. С. Берестова А. А., Погарський О. С. Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: Форт, 2019. 32 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета практичних робіт: ознайомитися з серією стандартів на системи управління якістю, вивчити принципи управління якістю, порядок створення системи управління якістю на підприємстві та її структуру, ознайомитися з одиницями фізичних величин, їх видами та системами, вивчити принципи і методи вимірювань, ознайомитися з порядком оцінки достовірності результатів досліджень та особливостями контролю за технологічними параметрами у харчовій промисловості, ознайомлення зі структурою Державної метрологічної системи України та її діяльністю, ознайомитися з основними принципами і правилами розроблення та впроваджування стандартів, ознайомитися з нормативно-правовою базою національної системи сертифікації України, вивчити структуру, основні принципи та загальні правила державної системи сертифікації УкрСЕПРО, ознайомлення зі структурою Національної системи стандартизації України та основоположними стандартами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7332
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MV_STANDARTIZAC_KTPPOM_19.pdf652.8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.