Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7324
Назва: Основи технології галузі. Розділ 3
Автори: Касабова, Катерина Рубенівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Шматченко, Наталя Василівна
Ключові слова: ресторанний бізнес;харчові технології;технологія галузі;харчова продукція
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Касабова К. Р., Гревцева Н. В., Степанькова Г. В., Шматченко Н. В. Основи технології галузі: метод. вказ. до лаб. занять для студ. спец. 181 "Харчові технології" СВО бакалавр денної та заочної форм навчання. Розділ 3 "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 33 с.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни "Основи технології галузі" є ознайомлення з майбутньою спеціальністю та базовими складовими технології галузі; закладання основ знань для опанування основних технологічних процесів, формування в студентів стратегії майбутньої професійної діяльності, образу професійного майбутнього, уявлення про професійну кар'єру та визначення й закріплення самосвідомості, пов'язаної із професійною спрямованістю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7324
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
BASIC TECHNOLOGY INDUSTRIES_18.pdf261.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.