Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7324
Назва: | Основи технології галузі. Розділ 3 |
Автори: | Касабова, Катерина Рубенівна Гревцева, Наталія Вячеславівна Степанькова, Галина В'ячеславівна Шматченко, Наталя Василівна |
Ключові слова: | ресторанний бізнес;харчові технології;технологія галузі;харчова продукція |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Касабова К. Р., Гревцева Н. В., Степанькова Г. В., Шматченко Н. В. Основи технології галузі: метод. вказ. до лаб. занять для студ. спец. 181 "Харчові технології" СВО бакалавр денної та заочної форм навчання. Розділ 3 "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 33 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою вивчення дисципліни "Основи технології галузі" є ознайомлення з майбутньою спеціальністю та базовими складовими технології галузі; закладання основ знань для опанування основних технологічних процесів, формування в студентів стратегії майбутньої професійної діяльності, образу професійного майбутнього, уявлення про професійну кар'єру та визначення й закріплення самосвідомості, пов'язаної із професійною спрямованістю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7324 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
BASIC TECHNOLOGY INDUSTRIES_18.pdf | 261.47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.