Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7324
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.contributor.authorГревцева, Наталія Вячеславівна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина В'ячеславівна-
dc.contributor.authorШматченко, Наталя Василівна-
dc.date.accessioned2022-09-26T10:59:28Z-
dc.date.available2022-09-26T10:59:28Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКасабова К. Р., Гревцева Н. В., Степанькова Г. В., Шматченко Н. В. Основи технології галузі: метод. вказ. до лаб. занять для студ. спец. 181 "Харчові технології" СВО бакалавр денної та заочної форм навчання. Розділ 3 "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 33 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7324-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни "Основи технології галузі" є ознайомлення з майбутньою спеціальністю та базовими складовими технології галузі; закладання основ знань для опанування основних технологічних процесів, формування в студентів стратегії майбутньої професійної діяльності, образу професійного майбутнього, уявлення про професійну кар'єру та визначення й закріплення самосвідомості, пов'язаної із професійною спрямованістю.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectхарчові технологіїuk_UA
dc.subjectтехнологія галузіuk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.titleОснови технології галузі. Розділ 3uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BASIC TECHNOLOGY INDUSTRIES_18.pdf261.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.