Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7324
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.contributor.author | Гревцева, Наталія Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Степанькова, Галина В'ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Шматченко, Наталя Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-26T10:59:28Z | - |
dc.date.available | 2022-09-26T10:59:28Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Касабова К. Р., Гревцева Н. В., Степанькова Г. В., Шматченко Н. В. Основи технології галузі: метод. вказ. до лаб. занять для студ. спец. 181 "Харчові технології" СВО бакалавр денної та заочної форм навчання. Розділ 3 "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 33 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7324 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення дисципліни "Основи технології галузі" є ознайомлення з майбутньою спеціальністю та базовими складовими технології галузі; закладання основ знань для опанування основних технологічних процесів, формування в студентів стратегії майбутньої професійної діяльності, образу професійного майбутнього, уявлення про професійну кар'єру та визначення й закріплення самосвідомості, пов'язаної із професійною спрямованістю. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.subject | харчові технології | uk_UA |
dc.subject | технологія галузі | uk_UA |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.title | Основи технології галузі. Розділ 3 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
BASIC TECHNOLOGY INDUSTRIES_18.pdf | 261.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.