Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323
Назва: Методи контролю продукції харчових виробництв
Автори: Постнова, Ольга Миколаївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Шматченко, Наталя Василівна
Ключові слова: борошняні кондитерські вироби;кондитерське виробництво;контроль якості;харчове виробництво;харчова продукція;якість продукції
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Постнова О. М., Касабова К. Р., Гревцева Н. В., Шматченко Н. В. Методи контролю продукції харчових виробництв: опорні конспекти лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 107 с.
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни є набування знань із питань, пов'язаних iз переробною і харчовою промисловiстю Україні, надбання навичок у організації, виборі методів контролю та проведенні контролю якості безпечності продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323
Розташовується у зібраннях:Курси лекцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Control methods_KL_18.pdf1.4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.