Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323
Назва: | Методи контролю продукції харчових виробництв |
Автори: | Постнова, Ольга Миколаївна Касабова, Катерина Рубенівна Гревцева, Наталія Вячеславівна Шматченко, Наталя Василівна |
Ключові слова: | борошняні кондитерські вироби;кондитерське виробництво;контроль якості;харчове виробництво;харчова продукція;якість продукції |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Постнова О. М., Касабова К. Р., Гревцева Н. В., Шматченко Н. В. Методи контролю продукції харчових виробництв: опорні конспекти лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 107 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою вивчення дисципліни є набування знань із питань, пов'язаних iз переробною і харчовою промисловiстю Україні, надбання навичок у організації, виборі методів контролю та проведенні контролю якості безпечності продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Control methods_KL_18.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.