Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнова, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.contributor.authorГревцева, Наталія Вячеславівна-
dc.contributor.authorШматченко, Наталя Василівна-
dc.date.accessioned2022-09-26T10:46:58Z-
dc.date.available2022-09-26T10:46:58Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationПостнова О. М., Касабова К. Р., Гревцева Н. В., Шматченко Н. В. Методи контролю продукції харчових виробництв: опорні конспекти лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 107 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323-
dc.description.abstractМетою вивчення дисципліни є набування знань із питань, пов'язаних iз переробною і харчовою промисловiстю Україні, надбання навичок у організації, виборі методів контролю та проведенні контролю якості безпечності продукції.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectборошняні кондитерські виробиuk_UA
dc.subjectкондитерське виробництвоuk_UA
dc.subjectконтроль якостіuk_UA
dc.subjectхарчове виробництвоuk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.titleМетоди контролю продукції харчових виробництвuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Control methods_KL_18.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.