Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Постнова, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.contributor.author | Гревцева, Наталія Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Шматченко, Наталя Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-26T10:46:58Z | - |
dc.date.available | 2022-09-26T10:46:58Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Постнова О. М., Касабова К. Р., Гревцева Н. В., Шматченко Н. В. Методи контролю продукції харчових виробництв: опорні конспекти лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 107 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323 | - |
dc.description.abstract | Метою вивчення дисципліни є набування знань із питань, пов'язаних iз переробною і харчовою промисловiстю Україні, надбання навичок у організації, виборі методів контролю та проведенні контролю якості безпечності продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | борошняні кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | кондитерське виробництво | uk_UA |
dc.subject | контроль якості | uk_UA |
dc.subject | харчове виробництво | uk_UA |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.title | Методи контролю продукції харчових виробництв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Control methods_KL_18.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.