Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323
Название: | Методи контролю продукції харчових виробництв |
Авторы: | Постнова, Ольга Миколаївна Касабова, Катерина Рубенівна Гревцева, Наталія Вячеславівна Шматченко, Наталя Василівна |
Ключевые слова: | борошняні кондитерські вироби;кондитерське виробництво;контроль якості;харчове виробництво;харчова продукція;якість продукції |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Постнова О. М., Касабова К. Р., Гревцева Н. В., Шматченко Н. В. Методи контролю продукції харчових виробництв: опорні конспекти лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 107 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою вивчення дисципліни є набування знань із питань, пов'язаних iз переробною і харчовою промисловiстю Україні, надбання навичок у організації, виборі методів контролю та проведенні контролю якості безпечності продукції. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Control methods_KL_18.pdf | 1.4 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.