Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323
Название: Методи контролю продукції харчових виробництв
Авторы: Постнова, Ольга Миколаївна
Касабова, Катерина Рубенівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Шматченко, Наталя Василівна
Ключевые слова: борошняні кондитерські вироби;кондитерське виробництво;контроль якості;харчове виробництво;харчова продукція;якість продукції
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Постнова О. М., Касабова К. Р., Гревцева Н. В., Шматченко Н. В. Методи контролю продукції харчових виробництв: опорні конспекти лекцій для студентів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2018. 107 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою вивчення дисципліни є набування знань із питань, пов'язаних iз переробною і харчовою промисловiстю Україні, надбання навичок у організації, виборі методів контролю та проведенні контролю якості безпечності продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7323
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Control methods_KL_18.pdf1.4 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.