Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7319
Название: Технологія оздоровчих харчових продуктів
Авторы: Какадій, Юлія Петрівна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Максимова, Надія Пилипівна
Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Ключевые слова: харчові продукти функціонального призначення;технологія харчових продуктів;оздоровчі продукти
Дата публикации: 2017
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Какадій Ю. П., Котюк Т. В. Технологія оздоровчих харчових продуктів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств хар чового бізнесу»; Х. : ХДУХТ, 2017. 39 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета викладання дисципліни полягає в наданні студентам знань з особливостей виробництва оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7319
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
25_TOHP_17.pdf740 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.