Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7319
Название: | Технологія оздоровчих харчових продуктів |
Авторы: | Какадій, Юлія Петрівна Котюк, Тетяна Валеріївна Максимова, Надія Пилипівна Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна |
Ключевые слова: | харчові продукти функціонального призначення;технологія харчових продуктів;оздоровчі продукти |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Какадій Ю. П., Котюк Т. В. Технологія оздоровчих харчових продуктів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств хар чового бізнесу»; Х. : ХДУХТ, 2017. 39 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета викладання дисципліни полягає в наданні студентам знань з особливостей виробництва оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7319 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
25_TOHP_17.pdf | 740 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.