Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7319
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКакадій, Юлія Петрівна-
dc.contributor.authorКотюк, Тетяна Валеріївна-
dc.contributor.authorМаксимова, Надія Пилипівна-
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.date.accessioned2022-09-26T10:09:21Z-
dc.date.available2022-09-26T10:09:21Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Какадій Ю. П., Котюк Т. В. Технологія оздоровчих харчових продуктів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств хар чового бізнесу»; Х. : ХДУХТ, 2017. 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7319-
dc.description.abstractМета викладання дисципліни полягає в наданні студентам знань з особливостей виробництва оздоровчих харчових продуктів спеціального призначенняuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectхарчові продукти функціонального призначенняuk_UA
dc.subjectтехнологія харчових продуктівuk_UA
dc.subjectоздоровчі продуктиuk_UA
dc.titleТехнологія оздоровчих харчових продуктівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25_TOHP_17.pdf740 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.