Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7319
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Какадій, Юлія Петрівна | - |
dc.contributor.author | Котюк, Тетяна Валеріївна | - |
dc.contributor.author | Максимова, Надія Пилипівна | - |
dc.contributor.author | Павлюк, Раїса Юріївна | - |
dc.contributor.author | Погарська, Вікторія Вадимівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-26T10:09:21Z | - |
dc.date.available | 2022-09-26T10:09:21Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Какадій Ю. П., Котюк Т. В. Технологія оздоровчих харчових продуктів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств хар чового бізнесу»; Х. : ХДУХТ, 2017. 39 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7319 | - |
dc.description.abstract | Мета викладання дисципліни полягає в наданні студентам знань з особливостей виробництва оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти функціонального призначення | uk_UA |
dc.subject | технологія харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | оздоровчі продукти | uk_UA |
dc.title | Технологія оздоровчих харчових продуктів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
25_TOHP_17.pdf | 740 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.