Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7319
Title: Технологія оздоровчих харчових продуктів
Authors: Какадій, Юлія Петрівна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Максимова, Надія Пилипівна
Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Keywords: харчові продукти функціонального призначення;технологія харчових продуктів;оздоровчі продукти
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Какадій Ю. П., Котюк Т. В. Технологія оздоровчих харчових продуктів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств хар чового бізнесу»; Х. : ХДУХТ, 2017. 39 с.
Abstract: Мета викладання дисципліни полягає в наданні студентам знань з особливостей виробництва оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7319
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
25_TOHP_17.pdf740 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.