Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7319
Title: | Технологія оздоровчих харчових продуктів |
Authors: | Какадій, Юлія Петрівна Котюк, Тетяна Валеріївна Максимова, Надія Пилипівна Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна |
Keywords: | харчові продукти функціонального призначення;технологія харчових продуктів;оздоровчі продукти |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Максимова Н. П., Какадій Ю. П., Котюк Т. В. Технологія оздоровчих харчових продуктів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств хар чового бізнесу»; Х. : ХДУХТ, 2017. 39 с. |
Abstract: | Мета викладання дисципліни полягає в наданні студентам знань з особливостей виробництва оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7319 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
25_TOHP_17.pdf | 740 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.