Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.004 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Обґрунтування ефективних елементів в технології виробництва м'ясних продуктівВасильєва, Ю. О.; Дідковський, Олексій Юрійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походженняПрудніков, В. Г.; Дугін, Анатолій Вікторович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбасЛисенко, Г. Л.; Скляренко, Станіслав Сергійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Оцінка продуктивності свиней при міжпородному і внутрішньопородному використанні в умовах ПП «АГРО- НОВОСЕЛІВКА 2009»Хохлов, А. М.; Сторожко, Наталія Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій
2022Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонівЧалий, О. І.; Зосенко, Максим Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва