Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Магістри
204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Обґрунтування ефективних елементів в технології виробництва м'ясних продуктів
Васильєва, Ю. О.
;
Дідковський, Олексій Юрійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022
Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походження
Прудніков, В. Г.
;
Дугін, Анатолій Вікторович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022
Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбас
Лисенко, Г. Л.
;
Скляренко, Станіслав Сергійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022
Оцінка продуктивності свиней при міжпородному і внутрішньопородному використанні в умовах ПП «АГРО- НОВОСЕЛІВКА 2009»
Хохлов, А. М.
;
Сторожко, Наталія Олександрівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра генетики, розведення та селекційних технологій
2022
Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів
Чалий, О. І.
;
Зосенко, Максим Володимирович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
Discover
Author
1
Дугін, Анатолій Вікторович
1
Дідковський, Олексій Юрійович
1
Зосенко, Максим Володимирович
1
Скляренко, Станіслав Сергійович
1
Сторожко, Наталія Олександрівна
Subject
3
технологія
2
quality
2
якість
1
cottage cheese product
1
dairy product
1
development
1
food additive
1
paste from pumpkin squeezes
1
research
1
semi-smoked sausage
.
next >
Has File(s)
5
true