Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7088
Назва: Раціональне харчування дітей шкільного віку.
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Манєлова, Людмила Дем'янівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дроменко, Олена Борисівна
Дата публікації: 2007
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Крутовий Ж. А., Манєлова Л. Д., Чуйко Л. О., Дроменко О. Б. Раціональне харчування дітей шкільного віку: навч. посібник: РМОіНУ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2007. 162 с.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто роль харчування в розвитку дитячого організму, наведено характеристику асортименту сировини та особливості технології приготування страв для дитячого харчування, контроль якості кулінарної продукції, порядок розробки нової продукції та технологічних карт на неї. Уперше у вітчизняній навчальній літературі розглянуто проектування нової кулінарної продукції для дитячого харчування з використанням математичних методів та комп'ютерних технологій, а також оригінальний підхід до розробки меню для школярів різних груп, який базується на створенні математичних моделей та використанні програми Excel. Посібник призначено для студентів спеціальності "Технологія харчування", для фахівців, зайнятих організацією харчування дітей шкільного віку
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7088
ISBN: 966-405-005-9
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NP_RKHDSHV 2007.pdf15.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.