Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7088
Название: Раціональне харчування дітей шкільного віку.
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Манєлова, Людмила Дем'янівна
Чуйко, Людмила Олексіївна
Дроменко, Олена Борисівна
Дата публикации: 2007
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черевко О. І., Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Крутовий Ж. А., Манєлова Л. Д., Чуйко Л. О., Дроменко О. Б. Раціональне харчування дітей шкільного віку: навч. посібник: РМОіНУ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2007. 162 с.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто роль харчування в розвитку дитячого організму, наведено характеристику асортименту сировини та особливості технології приготування страв для дитячого харчування, контроль якості кулінарної продукції, порядок розробки нової продукції та технологічних карт на неї. Уперше у вітчизняній навчальній літературі розглянуто проектування нової кулінарної продукції для дитячого харчування з використанням математичних методів та комп'ютерних технологій, а також оригінальний підхід до розробки меню для школярів різних груп, який базується на створенні математичних моделей та використанні програми Excel. Посібник призначено для студентів спеціальності "Технологія харчування", для фахівців, зайнятих організацією харчування дітей шкільного віку
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7088
ISBN: 966-405-005-9
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NP_RKHDSHV 2007.pdf15.62 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.