Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7088
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorКрайнюк, Людмила Миколаївна-
dc.contributor.authorКасілова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorКрутовий, Жорж Андрійович-
dc.contributor.authorМанєлова, Людмила Дем'янівна-
dc.contributor.authorЧуйко, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorДроменко, Олена Борисівна-
dc.date.accessioned2022-09-21T07:51:32Z-
dc.date.available2022-09-21T07:51:32Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Крайнюк Л. М., Касілова Л. О., Крутовий Ж. А., Манєлова Л. Д., Чуйко Л. О., Дроменко О. Б. Раціональне харчування дітей шкільного віку: навч. посібник: РМОіНУ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2007. 162 с.uk_UA
dc.identifier.isbn966-405-005-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7088-
dc.description.abstractРозглянуто роль харчування в розвитку дитячого організму, наведено характеристику асортименту сировини та особливості технології приготування страв для дитячого харчування, контроль якості кулінарної продукції, порядок розробки нової продукції та технологічних карт на неї. Уперше у вітчизняній навчальній літературі розглянуто проектування нової кулінарної продукції для дитячого харчування з використанням математичних методів та комп'ютерних технологій, а також оригінальний підхід до розробки меню для школярів різних груп, який базується на створенні математичних моделей та використанні програми Excel. Посібник призначено для студентів спеціальності "Технологія харчування", для фахівців, зайнятих організацією харчування дітей шкільного вікуuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРаціональне харчування дітей шкільного віку.uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP_RKHDSHV 2007.pdf15.62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.