Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7069
Назва: Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".
Автори: Перцевой, Ф. В.
Дроменко, О. Б.
Гурський, П. В.
Янчева, М. О.
Камсуліна, Н. В.
Ботштейн, Б. Б.
Трощий, Т. В.
Журавльов, С. В.
Омельченко, С. Б.
Нагорний, О. Ю.
Федак, Н. В.
Ключові слова: лабораторні роботи;технологія м'яса і м'ясопродуктів;технологія переробки плодів та овочів;технологія риби та рибопродуктів;технологія молока та молочних продуктів;якість продуктів
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології": навч. посіб. Ф.В. Перцевой, О.Б. Дроменко, П.В. Гурський та ін. Харків: ХДУХТ, 2015. 170 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику приділено увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції; характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному поданню технологічних схем для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7069
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_KHT_2015.pdf1.14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.